Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Doro

Doro

Doro mobil PhoneEasy 610

En slank mobiltelefon i kamskjelldesign, slik at du kan svare og avslutte samtaler enkelt ved å klappe den opp eller igjen. Den elegante formen inkluderer mange forbedringer som avrundede kanter, gripevennlig overflate og konkave taster med stort mellomrom for maksimal komfort og brukervennlighet. Doro PhoneEasy® 610 er både stabil og har veldig bra batterilevetid, slik at den vil vare lenge på alle måter. Andre funksjoner inkluderer ladestasjon, forsterket lyd og sikkerhetsfunksjoner.

Doro mobil PhoneEasy 612

Doro PhoneEasy® 612 er en stilig og robust klapptelefon, slik at du kan besvare og avslutte samtaler enkelt ved å klappe den opp eller igjen. Det brukervennlige kameraet lar deg ta og sende bilder på et øyeblikk, mens utformingen med hevede kanter, gripevennlig overflate og konkave taster med stort mellomrom gjør det svært lett å håndtere telefonen. Andre funksjoner inkluderer direktevalgsminner og SMS-knapp, bordlader, støtte for Bluetooth, hodetelefoner og høreapparat, pluss nødoppringing..

Doro mobil PhoneEasy 520

Robust utførelse,flott lyd og store knapper for enkel justering av lydstyrken for bruk utendørs. Det er også en lommelykt med stor knapp og du vil nyte å ta og dele bilder, takket være 3MP-kameraet med blits, et skarpt fargedispaly og MMS bildemeldinger. Direktevalgsminner gjør det enklere å ringe og teksting blir enklere med SMS-tast og prediktiv modus( ordforslag). Pluss lang batterilevetid

Doro mobil PhoneEasy 715

Doro PhoneEasy 715 er en enkel telefon i bruk med skyvefunskjon.Stort og lettlest fargedisplay.
Den har lommelykt og store knapper.Leveres med bordlader.
Den har støtte for Blåtann.
Pluss lang batteritid.

This document has been edited with the free version of the instant HTML converter. Try it here and use it every time for your projects.

Logg inn