Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Mobilt bredbånd fra Telenor Mobil.

Trådløst nett i lommen

Ta med deg nettet i bilen eller i parken. Surf med inntil 10 mobiler, nettbrett eller datamaskiner samtidig i 10 timer før batteriet må lades.
Raskere hastigheter til alle
Alle miniruteren deler data med vil automatisk få høyere hastighet selv om de ikke har 4G +.
Lad på farten
Bruk miniruteren til å lade mobilen eller nettbrettet. Kan også kobles til en ekstern TS9-antenne.

Se favorittserien din på Netflix når du er på hytta. Ha med deg miniruter, og vær på nett overalt der det er dekning – enten med pc eller iPad. Kjøper du Data-SIM, et ekstra SIM-kort, kan du dele datamengden på flere enheter.


Huawei B818 ruter 4G+

Stor og kraftfull mobilt bredbåndsruter som benytter det raskeste tilgjengelige mobilnettet der du er .

Ruteren støtter:
WiFi på 2.4GHz og 5GHz.
Opptil 64 samtidige enheter tilkoblet
2 LAN-porter
2 TS9 tilkoblinger for utendørs 4G-antenne

Ekstern antenne gir bedre dekning

Dagens rutere har relativt gode interne antenner. Likevel, en ekstern antenne vil som oftest utgjøre en stor forskjell hvis man ønsker bedre dekning og mer stabil kommunikasjon. Selv en liten antenne med nesten ingen forsterkning, kan gi mye bedre signal fordi en har mulighet til å plassere den på et høyere punkt.
Aller helst bør man velge en utendørs antenne med god forsterkning. En unngår i tillegg at signalene stoppes eller svekkes av vegger, tak og vindu da disse overføres fra antennen via antennekabelen og til ruteren. Hastigheten og stabiliteten på 2G-, 3G- og 4G-nettet avhenger veldig av kvaliteten på signalene du mottar, og med en god og riktig antenne kan du forbedre datahastigheten med mellom to til 10 ganger. I tillegg vil en ekstern antenne utvide rekkevidden slik at du kan oppleve å få dekning på steder som ikke er på dekningskartene til operatørene.

Logg inn