Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

GPS

Astro 320, med T5 Halsbånd

Sporingssystem for jakthunder

  • Toppmontert, høysensitiv GPS og GLONASS
  • VHF-antenne i tvinnet stål med en rekkevidde på opptil 14,5 km (kortere versjon inkludert for mindre hunder)
  • Spor opptil 10 hunder samtidig (ved kjøp av flere T5 eller DC 50 hundehalsbånd)
  • Forleng batterilevetiden med redningsmodus
  • Detaljerte TOPO-kart eller valgfrie BirdsEye-satellittbilder

Det unike Astro 320-hundesporingssystemet angir hundens posisjon og viser deg nøyaktig hvor hunden befinner seg, på en fargesterk skjerm, selv når du ikke kan se eller høre hunden. Astro-systemet har funksjoner som jegere har etterspurt - blant annet økt rekkevidde og batterilevetid, en mer slitesterk antenne, enklere brukergrensesnitt og viktig kartfunksjonalitet.

Følg med på hundens bevegelser

Den håndholdte Astro-enheten og T 5-hundehalsbånd har en høysensitiv GPS-mottaker/-sender. T 5-enheten har toppmontert GPS-antenne og er utformet slik at den fleksible radioantennen i tvinnet rustfritt stål holdes oppe for å oppnå best mulige mottaksforhold. Dette bidrar til at du kan spore hundens posisjon selv under tett skog eller dype daler. Og den er robust nok til at den fungerer overalt der hunden løper ( vanntetthetsrate ned til 10 meter).

Med Astro-enheten kan du spore inntil ti hunder som er opptil 14,5 km unna, samtidig (avhengig av terrenget).

Med Astro-enheten kan du spore opptil ti hunder samtidig. Så ofte som hvert femte sekund sender T 5-hundehalsbåndet hundens posisjon til den håndholdte Astro 320-enheten. På den fargesterke skjermen kan du se hundens gjeldende posisjon og et spor av hvor den har vært, på kartsiden. Bytt til Hundesporer-siden hvis du vil se et kompass som viser hundens retning og avstand.

Når du sporer flere hunder med T 5-hundehalsbånd, kan du også se den nøyaktige avstanden til hver hund på kartsiden, og du kan velge å zoome kartet slik at alle hundene kan ses på skjermen til enhver tid. Hunder som er for langt unna til å komme med på kartets gjeldende zoomnivå, kan merkes i margen på skjermen i retning av hundens posisjon. Du kan også velge hvor lenge hver hunds sporingslogg skal vises på skjermen - eller slå visningen av eller på.

Spesialfunksjoner - for din trygghet

Med redningsmodus reduseres oppdateringsfrekvensen til hvert 2 minutt når batterinivået er lavere enn 25 %. Slik forlenges T5's batterilevetid med cirka 12 timer. Med halsbåndlås opprettes det en firesifret PIN-kode som hindrer at andre kan se hvor hunden er - en nyttig funksjon for å sikre at ingen uønskede sporer din hund.

Med redningsmodus reduseres oppdateringsfrekvensen når batterinivået er lavere enn 25 %, slik at du får mer tid til å finne hunden.

Enkel oppgradering

Kjøp enkelt det du behøver for å komme i gang med jakten. Jegere kan kjøpe hele Astro-pakken og så mange T 5-hundehalsbånd som du trenger.

Flere kart

Astro 320-enheten har et microSD™-kortspor, slik at du kan laste inn TOPO -kart eller City Navigator NT® -kartdata for detaljert veiruting. Astro 320-enheten har også støtte for BirdsEye-satellittbilder (krever abonnement), slik at du kan laste ned satellittbilder til enheten som du kan integrere med kartene. Kartene viser viktige geografiske kjennetegn i nærheten og gjør det mulig for deg å vite om hunden har gått over en bekk eller er i nærheten av en farlig vei.

Astro 320-enheten er også kompatibel med egendefinerte Garmin-kart , som er gratis og gjør om papirkart til elektroniske kart.

Tell over byttet

Når du har hentet byttet, merker du den nøyaktige posisjonen med Astros Covey Counter™, et spesielt veipunkt som gir deg nøyaktig posisjon, klokkeslett og høyde over havet der byttet ble funnet, i tillegg til antall fugler du skremte opp og fikk på den posisjonen. Med Astro-enheten kan du også lagre andre, spesielle veipunkter som for eksempel "Bil" og "Jaktbu", slik at du kan lagre posisjonen til disse stedene raskt og enkelt for hver jakt. Astro har også spesielle veipunktikoner som representerer fôringssteder, jaktplattformer og andre jaktrelaterte punkter.

Planlegg den neste jaktturen

Ta kontrollen over ditt neste eventyr med BaseCamp ™, Garmins gratis planlegging/analyseprogram, som du kan bruke til å vise og organisere kart, veipunkter, ruter og spor. Med dette programmet kan du opprette Garmin-eventyr du kan dele med venner, familie eller likesinnede. BaseCamp viser topografiske kartdata i 2D eller 3D på dataskjermen, inkludert konturlinjer og høydeprofiler. Programmet kan også overføre en nesten ubegrenset mengde satellittbilder til enheten når det kobles til et abonnement på BirdsEye-satellittbilder.

Gjør datamaskinen om til en basestasjon for sporing av hunder

Last ned BaseCamp-programvare (gratis) til din bærbare datamaskinen, og velg BaseStation-modus på din Astro-enhet. Slik får du et feltkontrollsenter for sporing av flere T 5/DC50-hundehalsbånd. Vis GPS-informasjon i sanntid på en større dataskjerm, ideelt for redningslag som bruker hunder. Og siden den bruker GPS og GLONASS, får du tryggere, sikrere og mer effektiv sporing, også når du ikke har tilgang til Internett eller mobiltelefondekning.

Logg inn