Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Telo POC-Radio

Telo POC-Radioer

Telo TE300K er en PoC – radio over mobilnett som er godt egnet på steder hvor det er mobildekning eller WIFI og hvor man har behov for kommunikasjon. Eksempler på dette er hoteller, taxinæring og tilsvarende. Dette er en enkel radio med skjerm og fullt tastatur som gjør radioen brukervennlig. Den innehar Bluetooth og innebygd GPS.
 Tekniske spesifikasjoner:
Batterikapasitet: 3600 mAh 
Dimensjon bxhxd: 56.5 x 121.5 x 28.5 mm.
Vekt: 220 g.
 Andre funksjoner:
* Vanntett IP67
* Bruker 3G/4G/WIFI
* Innebygd GPS-sporing
 Telo TE300K leveres med batteri, lader og manual. 

Telo M5

Telo M5 er en PoC – radio over mobilnett som er godt egnet på steder hvor det er mobildekning eller WIFI og hvor man har behov for kommunikasjon. Eksempler på dette er hoteller, taxinæring og tilsvarende.
Telo M5 har Android 7 og kraftig 4- kjerner prosessor som gir god ytelse for alle behov.  Kraftig 2W høyttaler gir god lyd, og en robust avtagbar mikrofon gir muligheter for tilkobling av forskjellige mikrofon og styringsløsninger.
Stor Touchskjerm (4’’) og innebygget kamera gir mulighet for konferansesamtaler. Innebygget GPS gir mulighet for å sende sin posisjon til Dispatch eller andre brukere. Støtter 2G/3G/4G.
Telo M5 er godt egnet i bil, lastebil, kran, og andre maskiner, eller f.eks i hotellresepsjonen.

Andre funksjoner:
* IP54
* GPS med sanntidslokasjon.

Logg inn